Agenda

Ledenvergaderingen

AcTI organiseert vijf maal per jaar besloten ledenvergaderingen op locatie bij één van de leden. Vanwege de coronacrisis worden de ledenvergaderingen, afhankelijk van de coronamaatregelen, ook interactief georganiseerd. Vanwege de coronacrisis worden de ledenvergaderingen momenteel tot nader order interactief georganiseerd. Deze vergaderingen worden opgezet rondom een specifiek thema, middels externe sprekers wordt een inhoudelijke discussie gevoerd en concrete follow up activiteiten besproken. De ledenvergaderingen vormen de kern van de interne forum en debat functie van AcTI. De data voor de ledenvergaderingen 2022 zijn:

Aanvangstijd is in principe 15.00 uur.

Donderdag 10 februari 2022
Thema: Regeneratieve landbouw
Unilever –Wageningen, gastvrouw Carla Hilhorst, Executive Vice President R&D Foods & Refreshment Unilever (interactieve ledenvergadering)

Dinsdag 12 april 2022
Thema: Waterstof
Seaports Groningen, gastheer Hendré Sijbring manager van IBI&S

Donderdag 9 juni 2022
2e Kamer, ministeries, onderwerp nog te bepalen

Woensdag 14 september 2022
Thema: Autonomie & AI
Defensie/TNO Den Haag, host en locatie n.t.b.

Dinsdag 22 november 2022
Thema: Biotech- (kweekvlees)
Meatable –Delft, gastheer Daan Luining, CTO Meatable

Overige activiteiten

AcTI organiseert ad hoc en veelal in samenwerking met andere organisaties zoals de KNAW, symposia, workshops etc.

In samenwerking met de Vereniging van Universiteiten (VSNU), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en Techleap.nl, heeft AcTI in 2020 en begin 2021 de Academic Startup Competition (ASC) georganiseerd. De ASC wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het voornemen is om te onderzoeken of een derde editie gehouden kan worden in 2023. 
https://academicstartupcompetition.nl/